Hétfő - péntek

9:00 - 17:00

Székhely

1239 Budapest, Ócsai út 5.

Verandák, tornácok kialakítása

Terasz építés

Nincs is jobb, mint eltölteni néhány kellemes órát egy csodás tájra néző, stílusosan kialakított, komfortos és tágas teraszon... Amennyiben Önnek még nincs terasza (akár a ház bejáratánál, akár a ház mögött), úgy ne habozzon; hívjon minket és kérje ingyenes árajánlatunkat terasz építésre!

Rövid időn belül, egyeztetett időpontban házhoz megyünk, szaktudásunkkal segítünk elképzeléseit realizálni, és megálmodott teraszát megépíteni. Gyors, precíz munkáink során ügyelünk a teraszok faanyagának kiváló minőségére, szem előtt tartva az időtállóságot.

terasz építés fából

Veranda, tornác, terasz fából

A fa az egyik leghangulatosabb alapanyag, amellyel kertjét is otthonossá teheti. Sokan ezért döntenek mellette, ha szóba kerül a terasz építés. Pedig a fából készült terasz nemcsak az esztétikum miatt tartozik a legjobbak közé. A fautánzatokból, fa-műanyag kompozit elemekből épített terasz hajlamos a penészedésre és a gombásodásra. A fa további előnye, hogy az idő múlásával újra és újra felújítható, vagyis az alapanyag fáradása miatt nem kell új terasz építésébe fognia.

Ingyenes helyszíni felmérés!

Praktikus, hasznos, igényes

Terasz építés stílusosan

A terasz a kikapcsolódás és a feltöltődés helyszíne, de számtalan praktikus előnnyel is bír. Egy fedett, és megfelelően szigetelt terasz akár a tavaszi és őszi hónapokban is teljes értékű helyiségként szolgálhat, jelentősen megnövelve ezzel a lakás alapterületét.

Egy elkerített, ezáltal pedig az alacsony hőmérséklet ellen védett terasz a hidegebb hónapokban télikertként is funkcionálhat. A fedett terasz mellett szól, hogy a kültéri bútorok nincsenek kitéve a napsugárzásnak, sőt esőben sem kell elpakolni őket.

Akár fedett, akár nem, terasz építés előtt érdemes gondosan kiválasztani a helyszínt. Mivel a terasz gyakran ad otthont közös, családi vagy baráti étkezéseknek, fontos, hogy a konyha felől is jól megközelíthető legyen.

A terasz tervezése során természetesen figyelembe kell venni a tájolás során a beérkező napfény irányát is.

fa terasz építés
A WoodMasters.hu weblap cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése érdekében.