Hétfő - péntek

9:00 - 17:00

Székhely

1239 Budapest, Ócsai út 5.

Faipari termékek egyedi igények szerint

Szerszámtároló és más melléképületek

Munkáinkat a helyszínnek és az adott építmény jellegének megfelelő stílussal, technológiával alkotjuk, figyelembe véve a megrendelő igényeit. Tevékenységünk a kívánt építmény elkészítéséhez szükséges ácsmunkákat és az asztalos kivitelezés teljes körét magában foglalja.

szerszámtároló

Faszerkezetes építmények több éves tapasztalattal

A gépkocsibeállók és garázsok építése mellett régóta foglalkozunk egyéb melléképületek, egyedi faszerkezetes építmények készítésével is, a megrendelői kívánalmaknak megfelelően. Ha van egy elképzelése, ossza meg velünk, kérje bátran ajánlatunkat, és megbeszéljük a részleteket, a kivitelezés lehetőségeit! Ön megálmodta, mi valóra váltjuk!

Ingyenes helyszíni felmérés!

Szakipari munkák

Árusító faház, szerszámtároló, gyermek játszóház fából

Cégünk a klasszikus fa melléképületek - kerti faház, tároló bódé, gyermek játszóház, árusító faház, stb. - mellett vállalja egyéb szakipari feladatok elvégzését is, így komplexebb segítséget nyújtva megrendelőiknek. Igyekszünk a legszélesebb körű szolgáltatással ügyfeleink rendelkezésére állni, igazodva az egyedi kívánalmakhoz, igényekhez.

A felmérés érdekében kiszállási díj nélkül házhoz megyünk. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

A WoodMasters.hu weblap cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése érdekében.