Hétfő - péntek

9:00 - 17:00

Székhely

1239 Budapest, Ócsai út 5.

Praktikus és szép kerti megoldások

Szaletli, kerti pihenő, pergola készítés

Kertjében központi helyet foglalhat el egy esztétikus, árnyékot és nyugalmat nyújtó szaletli, más néven kerti pihenő, amely sokoldalú használati lehetőséget biztosít.

A szaletli tökéletes megoldás nyári estéken a barátokkal való társalgás színhelyéül, esetleg egy családi ebéd vagy egy meghitt gyertyafényes vacsora eltöltésére. Kerti partik elengedhetetlen „tartozéka”, de ideális választás egy kis pihenésre is kertészkedés közben.

szaletli, kerti bútor készítés

Szaletli egyedi igények szerint

A szaletli különböző nagyságban, formában, stílusban épülhet, harmonikusan igazodva a ház, a kert, és a megrendelő igényeihez. Készülhet oldalán nyitott, korláttal körbevett, illetve részlegesen zárt formában, fedhetjük könnyűszerkezetes tetővel, vagy akár cserepes borítással. Megjelenhet kertjében letisztultabb formában, keskenyebb anyagokból, de lehet robosztusabb külsejű, a rusztikus stílusra jellemzően vaskosabb megjelenéssel.

Ingyenes helyszíni felmérés!

Tartós és esztétikus funkcionális megoldások a kertbe

Kerti pavilon, pergola, egyebek

A kerti pihenőt berendezheti igényes fa kerti bútorokkal is, amelyek esztétikai hatásuk mellett praktikus pihenési lehetőségként szolgálnak Ön és családja számára. Amennyiben a kör alakú formát részesíti előnyben, a pergola tökéletes megoldást biztosít ehhez.

A WoodMasters.hu weblap cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése érdekében.