Hétfő - péntek

9:00 - 17:00

Székhely

1239 Budapest, Ócsai út 5.

Modern technológia, gyors és profi kivitelezés

Mobil- és modulházak építése

Több, mint 19 éve foglalkozunk mobilházak és modulházak tervezésével, gyártásával és teljes körű kivitelezésével, folyamatosan igazodva a technológiai fejlődéshez, építőipari innovációkhoz.

Korszerű és minőségi alapanyagok, környezetbarát technológia, precíz tervezés és gyártás a mobilházak megannyi előnyével ötvözve.
mobilház

Mobilházak akár 0 Ft rezsiköltséggel!

A kivitelezés során előnyben részesítjük a környezetbarát és újrahasznosítható anyagok alkalmazását, de emellett talán még fontosabb, hogy épületeink igény szerint megújuló energiát hasznosító rendszerrel is telepíthetőek, így a rezsi költség akár 0 Ft is lehet!

Ingyenes helyszíni felmérés!

Tervezéstől a beköltözésig

Kulcsrakész otthon, iroda, stb.

Modul- és mobilházaink megfelelnek az összes hazai és EU-s előírásnak, építési engedéllyel is telepíthetők, építhetők.

Az Ön leendő otthona, irodája vagy egyéb célra szánt ingatlana megépítését cégünk a tervezéstől a kulcsrakész átadásig, teljes körűen vállalja. Bízza ránk a dolgot, és nem kell idegeskednie, mi levesszük az Ön válláról az építkezéssel járó gondokat, megkíméljük a hivatali ügyintézés fárasztó procedúrájától is!

A WoodMasters.hu weblap cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése érdekében.