Hétfő - péntek

9:00 - 17:00

Székhely

1239 Budapest, Ócsai út 5.

Könnyűszerkezetes építmények

Garázsépítés, gépkocsi beállók és melléképületek kivitelezése

Gépkocsijának megóvása és biztonságos tárolása érdekében vegye igénybe könnyűszerkezetes garázsépítés szolgáltatásunkat!

Választhat nyitott, oszlopos szerkezetű, zsindellyel borított építményt, mely véd az eső, illetve a napfény ellen, vagy dönthet oldalfalakkal épített, zárható kapuval ellátott, cserepes, zárt garázs mellett. Utóbbi esetben igény szerint téliesített, szigetelt, fűthető formában is vállaljuk a kivitelezést.

könnyűszerkezetes fa garázs

Melléképület kivitelezés

Kerti szerszámainak, kisgépeinek, átmenetileg nem használt tárgyainak tárolására ideális megoldást nyújt a kert egy kevésbé használt helyén elhelyezett, esztétikus kerti tároló, természetesen időtálló, kiváló minőségű faanyagból. De egyéni elképzelés alapján bármilyen egyéb faszerkezetes melléképület megtervezését és elkészítését is vállaljuk.

Ingyenes helyszíni felmérés!

Óvja járművét!

Garázsépítés igényesen

Figyelünk a részletekre is! Kocsi beállójának felületét térkő burkolattal fedjük, melyet a megfelelő vízelvezető rétegre helyezünk, ami tartalmazhat akár beépített fűtőszálat is, a téli csapadék fagyásának megakadályozására.

A WoodMasters.hu weblap cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése érdekében.