Az alábbiakban megírhatja véleményét, észrevételeit szolgáltatásainkkal, az Ön által megrendelt munkálatokkal kapcsolatban. Köszönjük, hogy ír vendégkönyvünkbe!

 

Téma *
Név *
Üzenet *
Ellenőrzés * Captcha képKép újratöltése
   
 

Harald: Renovation my roof/pergola

Dear Andras,

thank you for your help in renovating my roof in Èrd. Including new wood, insulation, roof windows, gipszkarton and lamberia.

Very fine and exact work. And finished in calculated time.

Compliment.

Yours Harald

Baráth-Gábor Krisztina: Kerit faház

Kedves András, Roland és Tamás!

Köszönöm a szép, stílusos munkát, a hozzáértő segítséget és a jókedvű csapatot. Íme a bizonyíték, hogy lehet még jól és korrekt áron dolgozó céget taláni, csak ajánlani fogom mindenkinek.

Köszönettel,

Krisztina

Dr. Kovács Ágoston: Szerszámtároló

Tisztelt András!

Ezúton is köszönöm Önnek és társainak a szerszámtárolót, amellyel végre rend lett az udvaromon! Smile

Nagyon nagy hasznát veszem, a házban feleslegessé vált eszközök is már ott találtak helyet.

Mindenkinek ajánlani fogom munkájukat, remélem a jövőben igénybe vehetem még szolgáltatásaikat!

Köszönettel,

Kovács Dr

 

Zsigmond Csaba: Terasz

A woodmasters Kft ajánlás útján végzett el nálam egy elég nagy munkát még ősz elején. Őszintén szólva, nem hittem, hogy ilyen szép lesz. Persze reménykedtem, mert a referenciamunkák amiket láttam tőlük mind lenyűgöző volt, de valahogy a saját teraszom esetében amikor vázolták, hogy milyen lesz, még a látványtervek alapján sem tudtam elképzelni, hogy ekkorát alkotnak. Állítom, hogy a teraszom bármelyik nívós építészeti újságban megjelenhetne, nem győzök büszkélkedni vele és mióta kész lett, mindennap csak csodálom, hogy milyen esztétikus, arányos és tökéletes minden. Aki olvassa ezt a bejegyzést és még gondolkodik ,hogy mást bíz meg, ne tegye! A woodmasters a lehető legjobb döntés, higgyék el nekem!

Ladányi István: sufni

Kedves Roland!

Ezúton szeretném megköszönni a precíz munkájukat! A faház amit építettek remekül funkcionál így télen is, azóta már többen becsengettek hozzám, hogy ki csinálta ezt a gyönyörűséget, úgyhogy ne lepődjön meg, ha keresni fogják, mert sok embernek megadtam a woodmasters elérhetőségét. Még egyszer köszönöm, ha a továbbiakban lesz bármilyen famunka, csak Önöket hívom!

 

Powered by Phoca Guestbook