Terasz építés

Nincs is jobb, mint eltölteni néhány kellemes órát egy csodás tájra néző, stílusosan kialakított, komfortos és tágas teraszon... Amennyiben Önnek még nincs terasza (akár a ház bejáratánál, akár a ház mögött), úgy ne habozzon; hívjon minket és kérje ingyenes árajánlatunkat terasz építésre!

Terasz építés profiktólRövid időn belül, egyeztetett időpontban házhoz megyünk, szaktudásunkkal segítünk elképzeléseit realizálni, és megálmodott teraszát megépíteni. Gyors, precíz munkáink során ügyelünk a teraszok faanyagának kiváló minőségére, szem előtt tartva az időtállóságot.

A fa az egyik leghangulatosabb alapanyag, amellyel kertjét is otthonossá teheti. Sokan ezért döntenek mellette, ha szóba kerül a terasz építés. Pedig a fából készült terasz nemcsak az esztétikum miatt tartozik a legjobbak közé. A fautánzatokból, fa-műanyag kompozit elemekből épített terasz hajlamos a penészedésre és a gombásodásra. A fa további előnye, hogy az idő múlásával újra és újra felújítható, vagyis az alapanyag fáradása miatt nem kell új terasz építésébe fognia.

Woodmasters teraszA terasz a kikapcsolódás és a feltöltődés helyszíne, de számtalan praktikus előnnyel is bír. Egy fedett, és megfelelően szigetelt terasz akár a tavaszi és őszi hónapokban is teljes értékű helyiségként szolgálhat, jelentősen megnövelve ezzel a lakás alapterületét. Egy elkerített, ezáltal pedig az alacsony hőmérséklet ellen védett terasz a hidegebb hónapokban télikertként is funkcionálhat. A fedett terasz mellett szól, hogy a kültéri bútorok nincsenek kitéve a napsugárzásnak, sőt esőben sem kell elpakolni őket.

Akár fedett, akár nem, terasz építés előtt érdemes gondosan kiválasztani a helyszínt. Mivel a terasz gyakran ad otthont közös, családi vagy baráti étkezéseknek, fontos, hogy a konyha felől is jól megközelíthető legyen. Természetesen figyelembe kell venni a tájolás során a beérkező napfény irányát is.

Terasz építés stílusosan

                                                                  Terasz korláttal

 

Ide kattintva további képeket talál a terasz építés különböző fázisaiból.