Szaletli, kerti pihenő, kerti bútor készítés

 

Szaletli

Kertjében központi helyet foglalhat el egy esztétikus, árnyékot és nyugalmat nyújtó szaletli, más néven kerti pihenő, amely sokoldalú használati lehetőséget biztosít. A szaletli tökéletes megoldás nyári estéken a barátokkal való társalgás színhelyéül, esetleg egy családi ebéd vagy egy meghitt gyertyafényes vacsora eltöltésére. Kerti partik elengedhetetlen „tartozéka”, de ideális választás egy kis pihenésre is kertészkedés közben.

A szaletli különböző nagyságban, formában, stílusban épülhet, harmonikusan igazodva a ház, a kert, és a megrendelő igényeihez. Készülhet oldalán nyitott, korláttal körbevett, illetve részlegesen zárt formában, fedhetjük könnyűszerkezetes tetővel, vagy akár cserepes borítással. Megjelenhet kertjében letisztultabb formában, keskenyebb anyagokból, de lehet robosztusabb külsejű, a rusztikus stílusra jellemzően vaskosabb megjelenéssel.

Kerti bútorok

Kertjét díszítheti padokkal, asztalokkal és székekkel vagy más egyéb kerti bútorokkal, amelyek esztétikai hatásuk mellett praktikus pihenési lehetőségként szolgálnak Ön és családja számára.

                                           

További szaletli és kerti bútor fotók a galéria menüpont alatt!