Teljes körű faház építés, faház kivitelezés egyedileg

 

Faház építés

Cégünk egyik fő tevékenységi köre a faház építés, amely a beton alaptól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal. Emellett teljes körű kivitelezést vállalva állunk megrendelőink rendelkezésére egyéb faipari munkálatokkal, úgymint; belső lépcsők, korlátok, oldalfal burkolatok elkészítése, padlóburkolás vagy a konyhabútor legyártása és beszerelése.

A faház készítéshez használt alapanyagok

Fából készült lakóépülete lehet rönkház, gerendaház, illetve szendvics szerkezetű faház.

A faház építés során elsődleges figyelmet kap az alapanyag, mely az időtállóság, az esztétikum, és nem utolsó sorban a házban eltöltött mindennapok minőségének jelentős meghatározója. Ezen szempontokat figyelembe véve kizárólag első osztályú osztrák és finn fa alapanyagokból, Thermoflock és Isocell típusú szigetelőanyagokkal dolgozunk.

A már korábban impregnált, ragasztott faanyagból elkészült épületet speciális felületkezelő anyagokkal látjuk el, amelyek hosszú távon biztosítják a faház maximális védelmét.

A megrendelt faház gerenda és rönk szerkezetek esetén, CNC alapú megmunkálással előállított, számozott alapanyagból, beton alapra, akár néhány hét alatt felépítésre kerülhet, így új otthonát /nyaralóját igen rövid időn belül birtokba veheti.

Szendvics szerkezetű faház építés esetén is előregyártás történik, viszont az anyagok a készültségi fokoknak megfelelően kerülnek az építkezés helyszínére, majd azokat cellulóz alapú szigetelőanyaggal együtt építjük össze a legjobb hőátbocsátási tényező elérése érdekében.

Az elkészült faház átadása előtt hőkamerás tesztmérést végzünk, amellyel szavatoljuk elvégzett munkánk tökéletességét.

       

További faház építés fotók a galériában tekinthetők meg!